Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la înscrierea pentru purcei gratis
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 215

Crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița vor beneficia din acest an de un ajutor de minimis din partea statului. Beneficiarii programului au obligația să vândă către un abator autorizat cel puțin jumătate din porcii primiți gratuit, la o greutate, în viu, de minim 130 de kilograme.


Ieri, Guvernul a aprobat programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița. Scopul principal al acestui program este acoperirea necesarului de carne de porc din fermele autohtone. În prezent, peste 50% din consumul de carne de porc din România provine din import. Cei care doresc să beneficieze de acest ajutor de minimis, trebuie să știe că au de îndeplinit câteva condiții.
Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele românești Bazna și Mangalița urmărește mai multe obiective.
Durata de aplicare a acestei scheme de ajutor de minimis este 2018-2020, iar suma alocată pentru anul acesta este de 4,6 milioane lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018