Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Start la înscrierea pentru purcei gratis
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița vor beneficia din acest an de un ajutor de minimis din partea statului. Beneficiarii programului au obligația să vândă către un abator autorizat cel puțin jumătate din porcii primiți gratuit, la o greutate, în viu, de minim 130 de kilograme.


Ieri, Guvernul a aprobat programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița. Scopul principal al acestui program este acoperirea necesarului de carne de porc din fermele autohtone. În prezent, peste 50% din consumul de carne de porc din România provine din import. Cei care doresc să beneficieze de acest ajutor de minimis, trebuie să știe că au de îndeplinit câteva condiții.
Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele românești Bazna și Mangalița urmărește mai multe obiective.
Durata de aplicare a acestei scheme de ajutor de minimis este 2018-2020, iar suma alocată pentru anul acesta este de 4,6 milioane lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018