Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la înscrierea pentru purcei gratis
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 255

Crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița vor beneficia din acest an de un ajutor de minimis din partea statului. Beneficiarii programului au obligația să vândă către un abator autorizat cel puțin jumătate din porcii primiți gratuit, la o greutate, în viu, de minim 130 de kilograme.


Ieri, Guvernul a aprobat programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița. Scopul principal al acestui program este acoperirea necesarului de carne de porc din fermele autohtone. În prezent, peste 50% din consumul de carne de porc din România provine din import. Cei care doresc să beneficieze de acest ajutor de minimis, trebuie să știe că au de îndeplinit câteva condiții.
Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele românești Bazna și Mangalița urmărește mai multe obiective.
Durata de aplicare a acestei scheme de ajutor de minimis este 2018-2020, iar suma alocată pentru anul acesta este de 4,6 milioane lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019