Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
2017: Mii de fermieri au solicitat subvenții de la APIA Olt
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 394

În 2017, la nivelul județului Olt, mii de fermieri au depus cereri de acordare a subvenției pentru o suprafață totală de 330.000 de hectare. Reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt spun că numărul fermierilor care au solicitat subvenția este în scădere, datorită comasării terenurilor agricole. Tot în acest an, peste 1.000 de olteni au solicitat subvenții pentru animale.


Fermierii olteni se dovedesc a fi oameni gospodari. În fiecare an, sediul APIA Olt este luat cu asalt de către agricultorii care solicită subvenții. În 2017, cei mai mulți fermieri au depus cereri pentru subvenția pe suprafață.

Și pentru subvenția pentru animale, oamenii s-au arătat interesați.
Plata subvenției aferente campaniei agricole 2017 a demarat în noiembrie 2017, cu un avans de 70%, urmând ca, până la sfârșitul lunii februarie, fermierii care au solicitat cererea unică pe suprafață să primească diferența de bani. Pentru crescătorii de animale, diferența ajutorului financiar va intra în contul fermierilor până la sfârșitul lunii martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018