Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru Agricultură
04.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 291

„Agricultura se îndreaptă într-o direcție foarte bună”, a declarat, pentru Olt Tv, deputatul Alexandru Stănescu, președintele Comisie pentru Agricultură din Camera Deputaților. În bugetul național pentru anul acesta, sumele alocate agriculturii au crescut cu 23%, o bună parte din bani fiind direcționați către programul de tomate, reabilitarea infrastructurii pentru irigații și programul pentru subvenționare a lânii.


 Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților a analizat atent bugetul Ministerului Agriculturii pentru anul acesta, înainte să îl avizeze. Sunt vești bune pentru cei care activează în acest domeniu, spun specialiștii, care anunță o creștere semnificativă a sumelor alocate agriculturii.
Programul de tomate și cel de acordare a ajutorului de minimis pentru lână vor continua, cu sume semnificative, anul acesta.
Reabilitarea infrastructurii de irigații este o prioritate a Ministerului Agriculturii, iar sumele alocate în acest sector în 2018 sunt semnificative.
Agricultura din România se îndreaptă într-o direcție bună, iar acest lucru se va regăsi în ponderea pe care acest domeniu o are în Produsul Intern Brut al României.

Legea Bugetul de stat pe 2018 a fost promulgat ieri și de președintele Klaus Iohannis. Proiectul de buget pentru 2018 a fost construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018