Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Mai mulți bani pentru Agricultură
04.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 270

„Agricultura se îndreaptă într-o direcție foarte bună”, a declarat, pentru Olt Tv, deputatul Alexandru Stănescu, președintele Comisie pentru Agricultură din Camera Deputaților. În bugetul național pentru anul acesta, sumele alocate agriculturii au crescut cu 23%, o bună parte din bani fiind direcționați către programul de tomate, reabilitarea infrastructurii pentru irigații și programul pentru subvenționare a lânii.


 Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților a analizat atent bugetul Ministerului Agriculturii pentru anul acesta, înainte să îl avizeze. Sunt vești bune pentru cei care activează în acest domeniu, spun specialiștii, care anunță o creștere semnificativă a sumelor alocate agriculturii.
Programul de tomate și cel de acordare a ajutorului de minimis pentru lână vor continua, cu sume semnificative, anul acesta.
Reabilitarea infrastructurii de irigații este o prioritate a Ministerului Agriculturii, iar sumele alocate în acest sector în 2018 sunt semnificative.
Agricultura din România se îndreaptă într-o direcție bună, iar acest lucru se va regăsi în ponderea pe care acest domeniu o are în Produsul Intern Brut al României.

Legea Bugetul de stat pe 2018 a fost promulgat ieri și de președintele Klaus Iohannis. Proiectul de buget pentru 2018 a fost construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018