Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru Agricultură
04.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 294

„Agricultura se îndreaptă într-o direcție foarte bună”, a declarat, pentru Olt Tv, deputatul Alexandru Stănescu, președintele Comisie pentru Agricultură din Camera Deputaților. În bugetul național pentru anul acesta, sumele alocate agriculturii au crescut cu 23%, o bună parte din bani fiind direcționați către programul de tomate, reabilitarea infrastructurii pentru irigații și programul pentru subvenționare a lânii.


 Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților a analizat atent bugetul Ministerului Agriculturii pentru anul acesta, înainte să îl avizeze. Sunt vești bune pentru cei care activează în acest domeniu, spun specialiștii, care anunță o creștere semnificativă a sumelor alocate agriculturii.
Programul de tomate și cel de acordare a ajutorului de minimis pentru lână vor continua, cu sume semnificative, anul acesta.
Reabilitarea infrastructurii de irigații este o prioritate a Ministerului Agriculturii, iar sumele alocate în acest sector în 2018 sunt semnificative.
Agricultura din România se îndreaptă într-o direcție bună, iar acest lucru se va regăsi în ponderea pe care acest domeniu o are în Produsul Intern Brut al României.

Legea Bugetul de stat pe 2018 a fost promulgat ieri și de președintele Klaus Iohannis. Proiectul de buget pentru 2018 a fost construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE