Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru Agricultură
04.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 303

„Agricultura se îndreaptă într-o direcție foarte bună”, a declarat, pentru Olt Tv, deputatul Alexandru Stănescu, președintele Comisie pentru Agricultură din Camera Deputaților. În bugetul național pentru anul acesta, sumele alocate agriculturii au crescut cu 23%, o bună parte din bani fiind direcționați către programul de tomate, reabilitarea infrastructurii pentru irigații și programul pentru subvenționare a lânii.


 Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților a analizat atent bugetul Ministerului Agriculturii pentru anul acesta, înainte să îl avizeze. Sunt vești bune pentru cei care activează în acest domeniu, spun specialiștii, care anunță o creștere semnificativă a sumelor alocate agriculturii.
Programul de tomate și cel de acordare a ajutorului de minimis pentru lână vor continua, cu sume semnificative, anul acesta.
Reabilitarea infrastructurii de irigații este o prioritate a Ministerului Agriculturii, iar sumele alocate în acest sector în 2018 sunt semnificative.
Agricultura din România se îndreaptă într-o direcție bună, iar acest lucru se va regăsi în ponderea pe care acest domeniu o are în Produsul Intern Brut al României.

Legea Bugetul de stat pe 2018 a fost promulgat ieri și de președintele Klaus Iohannis. Proiectul de buget pentru 2018 a fost construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019