Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
2017, plăți record la OJFIR Olt
18.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 301

Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt a efectuat anul acesta plăți în valoare de peste 26 de milioane de euro către beneficiarii Programului Național de dezvoltare Rurală 2014-2020. Potrivit unui bilanț al instituției, cele mai multe cereri de finanțare au fost depuse pe submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”.


Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul OJFIR Olt, Ștefan Olaru, a prezentat principalele performanțe obținute de AFIR atât la nivel național, cât și județean. Conferința a avut loc în contextul în care această instituție a împlinit 17 ani de la înființare.
În 2017, la nivelul județului Olt, OJFIR a efectuat plăți în valoare de peste 26 milioane de euro, către beneficiari PNDR 2014-2020. Cele mai multe solicitări de finanțare de către OJFIR Olt au fost pentru dezvoltarea fermelor mici.

În anul financiar 2018, previziunile de plată ale OJFIR Olt sunt în valoare de 11,59 milioane de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018