Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Carne de porc din fermele românești
05.12.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 47

Între 15 mii și 2,5 milioane de euro. Iată ajutoarele pe care fermierii le vor putea primi în cadrul Programului carne de porc din fermele românești. Este o inițiativă legislativă care a trecut de Senat și va fi supusă votului Camerei Deputaților, care este for decizional. Acest program urmărește eficientizarea sectorului de creștere a porcilor, iar consumatorii vor găsi în magazine carne de porc românească proaspătă, de cea mai bună calitate.


 Crescătorii de porci din România vor primi ajutoare de stat pentru investiții în fermele de reproducție. Este un program promovat prin lege de către parlament, al cărei co-inițiator este și deputatul de Olt Dan Ciocan, secretar al Comisiei pentru Agricultură. O lege prin care se urmărește reducerea masivă a importurilor, care în prezent depășesc 50% din consumul intern.
Ajutoarele de stat vor fi acordate crescătorilor persoane fizice autorizate sau persoane juridice, întreprinderi familiale și individuale.
Programul se va derula prin intermediul Direcțiilor agricole, până în 2020.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017