Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Carne de porc din fermele românești
05.12.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 101

Între 15 mii și 2,5 milioane de euro. Iată ajutoarele pe care fermierii le vor putea primi în cadrul Programului carne de porc din fermele românești. Este o inițiativă legislativă care a trecut de Senat și va fi supusă votului Camerei Deputaților, care este for decizional. Acest program urmărește eficientizarea sectorului de creștere a porcilor, iar consumatorii vor găsi în magazine carne de porc românească proaspătă, de cea mai bună calitate.


 Crescătorii de porci din România vor primi ajutoare de stat pentru investiții în fermele de reproducție. Este un program promovat prin lege de către parlament, al cărei co-inițiator este și deputatul de Olt Dan Ciocan, secretar al Comisiei pentru Agricultură. O lege prin care se urmărește reducerea masivă a importurilor, care în prezent depășesc 50% din consumul intern.
Ajutoarele de stat vor fi acordate crescătorilor persoane fizice autorizate sau persoane juridice, întreprinderi familiale și individuale.
Programul se va derula prin intermediul Direcțiilor agricole, până în 2020.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018