Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Agricultori de top la „Balului fermierilor”
03.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 335

Muncesc din răsputeri tot anul și pentru rezultatele de excepție au fost sărbătoriți. A patra ediție a „Balului fermierilor” a reunit cei mai buni 300 de agricultori din România în cel mai mare eveniment de profil al anului. Din județul Olt au fost invitați 11 fermieri de top.


 Palatul Parlamentului a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cel mai important eveniment non-corporate al anului, organizat de Agrointeligența. Ediția din acest an a reunit peste 350 de invitați – fermieri și top management din agribusiness, precum și oficiali de rang înalt din Parlamentul României, Ministerul Agriculturii și structurile subordonate. De altfel, „Balul Fermierilor” s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, al cărei președinte este deputatul de Olt Alexandru Stănescu.
La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii, Petre Daea.
Unsprezece fermieri din județul Olt s-au aflat printre cei 300 de agricultori premiați. Este vorba despre Dragoș Drăghicescu, Teiu Păunescu, Mario Costariol, Claudiu Vezeanu, Liviu Ciocan, Florin Tiutiu, Mihai Stănescu, Florin Chirea, Ilie Popescu, Ștefan Stănescu și Ioan Vișan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018