Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Agricultori de top la „Balului fermierilor”
03.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 249

Muncesc din răsputeri tot anul și pentru rezultatele de excepție au fost sărbătoriți. A patra ediție a „Balului fermierilor” a reunit cei mai buni 300 de agricultori din România în cel mai mare eveniment de profil al anului. Din județul Olt au fost invitați 11 fermieri de top.


 Palatul Parlamentului a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cel mai important eveniment non-corporate al anului, organizat de Agrointeligența. Ediția din acest an a reunit peste 350 de invitați – fermieri și top management din agribusiness, precum și oficiali de rang înalt din Parlamentul României, Ministerul Agriculturii și structurile subordonate. De altfel, „Balul Fermierilor” s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, al cărei președinte este deputatul de Olt Alexandru Stănescu.
La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii, Petre Daea.
Unsprezece fermieri din județul Olt s-au aflat printre cei 300 de agricultori premiați. Este vorba despre Dragoș Drăghicescu, Teiu Păunescu, Mario Costariol, Claudiu Vezeanu, Liviu Ciocan, Florin Tiutiu, Mihai Stănescu, Florin Chirea, Ilie Popescu, Ștefan Stănescu și Ioan Vișan.

 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017