Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Agricultori de top la „Balului fermierilor”
03.11.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 310

Muncesc din răsputeri tot anul și pentru rezultatele de excepție au fost sărbătoriți. A patra ediție a „Balului fermierilor” a reunit cei mai buni 300 de agricultori din România în cel mai mare eveniment de profil al anului. Din județul Olt au fost invitați 11 fermieri de top.


 Palatul Parlamentului a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cel mai important eveniment non-corporate al anului, organizat de Agrointeligența. Ediția din acest an a reunit peste 350 de invitați – fermieri și top management din agribusiness, precum și oficiali de rang înalt din Parlamentul României, Ministerul Agriculturii și structurile subordonate. De altfel, „Balul Fermierilor” s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, al cărei președinte este deputatul de Olt Alexandru Stănescu.
La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii, Petre Daea.
Unsprezece fermieri din județul Olt s-au aflat printre cei 300 de agricultori premiați. Este vorba despre Dragoș Drăghicescu, Teiu Păunescu, Mario Costariol, Claudiu Vezeanu, Liviu Ciocan, Florin Tiutiu, Mihai Stănescu, Florin Chirea, Ilie Popescu, Ștefan Stănescu și Ioan Vișan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018