Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele falșilor producători agricoli
02.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2594

Producătorii din Piața Zahana, care dețin calitatea de producător prin atestat, au fost astăzi controlați. Comisia, formată din reprezentanți ai Direcției pentru Agricultură Olt, împreună cu noul consilier al ministrului Agriculturii Florin Ciobanu, a constatat câteva nereguli. Fermieri din Rusănești, Scărișoara și Dobroteasa sunt suspecți că ar încălca legea care protejează interesele și drepturile producătorilor români.


 Cea mai importantă piață din județ se împarte în două sectoare distincte. Unul alocat comercianților, care poate să conțină maximum 60% din numărul de tarabe, și un sector alocat producătorilor care au la dispoziție 40% din tarabe. Majoritatea celor care fac parte din sectorul de producători s-au plâns că printre ei s-au infiltrat și comercianți. Astfel, la inițiativa consilierului ministrului Agriculturii Florin Ciobanu, o echipă din cadrul Direcției Agricole s-a deplasat în Piața Zahana în această dimineață.

Cei trei producători suspecți că ar încălca legea vor fi verificați.
Obligațiile pe care un producător și un comerciant le are de îndeplinit sunt diferite.
Astfel de acțiuni vor continua în toate piețele din județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018