Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe urmele falșilor producători agricoli
02.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2569

Producătorii din Piața Zahana, care dețin calitatea de producător prin atestat, au fost astăzi controlați. Comisia, formată din reprezentanți ai Direcției pentru Agricultură Olt, împreună cu noul consilier al ministrului Agriculturii Florin Ciobanu, a constatat câteva nereguli. Fermieri din Rusănești, Scărișoara și Dobroteasa sunt suspecți că ar încălca legea care protejează interesele și drepturile producătorilor români.


 Cea mai importantă piață din județ se împarte în două sectoare distincte. Unul alocat comercianților, care poate să conțină maximum 60% din numărul de tarabe, și un sector alocat producătorilor care au la dispoziție 40% din tarabe. Majoritatea celor care fac parte din sectorul de producători s-au plâns că printre ei s-au infiltrat și comercianți. Astfel, la inițiativa consilierului ministrului Agriculturii Florin Ciobanu, o echipă din cadrul Direcției Agricole s-a deplasat în Piața Zahana în această dimineață.

Cei trei producători suspecți că ar încălca legea vor fi verificați.
Obligațiile pe care un producător și un comerciant le are de îndeplinit sunt diferite.
Astfel de acțiuni vor continua în toate piețele din județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018