Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tomatele românești, mai devreme pe piață
17.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 861

Încercați să încălziți spațiile protejate în care cultivați tomatele! Trebuie să ieșim cu marfă pe piață mai devreme, astfel încât să stopăm importurile și să obțineți un preț mai bun. Este sfatul ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru fermierii olteni care au beneficiat de sprijin din partea statului, în cadrul Programului pentru tomate.


 În vizita sa la Slatina, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a stat de vorbă cu fermierii despre Programul pentru tomate. A vrut să afle dacă oamenii și-au primit banii și i-a rugat să investească în încălzirea serelor și solariilor. Roșiile românești trebuie să ajungă pe piață mai devreme decât anul acesta.

Petre Daea a anunțat, la Slatina, că Programul pentru tomate va continua și anul viitor, scopul fiind cel de stimulare a producției autohtone. Legumicultorii trebuie să aibă o suprafață de cel puțin 1.000 de metri pătrați de solar sau seră în care să cultive roșii. Pentru această suprafață vor primi o subvenție de 3.000 de euro, cu condiția ca producția să fie valorificată în perioada ianuarie-mai inclusiv, cu documente legale.
Fermierii care nu au accesat subvenția în primăvară se pot înscrie în etapa a doua a programului, care prevede valorificarea producției în perioada noiembrie-decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018