Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Oraș smart pentru confortul locuitorilor
23.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 304

Proiectele de dezvoltare și de digitalizare a Slatinei continuă. Pe lângă formarea unei flote ecologice de autobuze electrice, municipalitatea mai are în plan crearea unui sistem inteligent de e-ticketing. Mai mult decât atât, administrația locală dorește introducerea unui sistem inteligent de semaforizare, astfel încât traficul din oraș să fie fluidizat.


 Traficul din Slatina în timpul orelor de vârf este sufocat. Numărul autoturismelor a crescut foarte mult, iar singurele soluții de decongestionare a circulației rămân mijloacele alternativele de transport. Primul pas - transformarea parcului de autobuze din oraș și oferirea celor mai bune condiții de călătorie pentru pasageri.
Emil Moț a mai precizat că Slatina va trece printr-un amplu proces de modernizare și de digitalizare, pentru rezolvarea problemei traficului.
Modernizarea sistemului de iluminat, amenajarea de piste pentru biciclete, achiziționarea de autobuze electrice, dar și a unui sistem nou de plată a biletelor de călătorie, precum și modernizarea stațiilor de autobuz sunt principalele direcții în care Primăria Municipiului Slatina va acționa în următoarea perioadă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024