Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, alături de micuții de la grădiniță
13.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1468

La început de an școlar, primarul Slatinei, Emil Moț, a participat la inaugurarea unui corp nou de clădire în cadrul Grădinției cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina. Este vorba despre Grădinița „Spiru Vergulescu”, cea care a fost reabilitată și modernizată de primărie, iar de astăzi și-a început activitatea cu program prelungit. Micuții care vor veni aici se vor distra și vor învăța lucruri noi într-un spațiu de poveste, cu personal prietenos și bine pregătit.


 Slatina are de astăzi mai multe locuri la grădinițele cu program prelungit. Primarul Emil Moț a inaugurat un corp nou de clădire în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Ion Creangă”. Astfel, la început de an școlar, edilul Slatinei, însoțit de viceprimarul Gigi Vâlceleanu și alături de directorul grădiniței, au tăiat bucuroși panglica la inaugurare.
Primarul a intrat apoi în clase, să vadă cum arată noua grădiniță și să îi cunoască pe micuți.
Cea de-a treia clasă vizitată de edil a fost grupa mică. Aici au fost cele mai mari emoții, întrucât micuții au pășit pentru prima dată într-o grădiniță, iar despărțirea de părinți a fost în lacrimi, pentru unii dintre ei.
La final, Emil Moț s-a declarat mulțumit de cum arată noua clădire din cadrul GPP „Ion Creangă” și a felicitat conducerea grădiniței.
Noua investiție făcută de Primăria municipiului Slatina se ridică la aproape 200.000 de lei. Proiectul era extrem de necesar, pentru că existau cereri din partea părinților care au copii de grădiniță.
La început de an școlar, primarul Emil Moț le-a transmis tuturor copiilor să se bucure de școală și să aibă un an cât mai bun, cu prezentă fizică la ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE