Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Infrastrucutra rutieră, o prioritate
20.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 971

Chiar dacă au un buget semnificativ mai mic decât cel din 2020, infrastructura rutieră a rămas o prioritate a Primăriei Slatina. Este vorba de demararea de noi lucrări de asfaltare pe străzile din oraș, dar și de continuarea celui mai mare proiect de modernizare rutieră a municipiului: Varianta Oituz.


Prioritatea zero a Primăriei Slatina este și în acest an infrastructura rutieră. Chiar dacă sumele de bani primite din partea Guvernului sunt mai mici, administrația locală are în plan începerea de noi lucrări de modernizare și de asfaltare a străzilor din oraș.
Cel mai așteptat și important proiect pentru slătineni este, în continuare, reabilitarea centurii ocolitoare. Lucrările pe Strada Pitești și pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu au început concomitent, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Partea cea mai dificilă rămâne, însă, strada Oituz. După ce procedurile de expropriere vor fi încheiate, Primăria Slatina va da startul lucrărilor de reabilitare, modernizare și consolidare a arterei.
Potrivit proiectului inițial de modernizare a variantei de ocolire a Slatinei, investiția totală depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE