Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Cel mai mic buget din ultimii 10 ani
08.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 500

După cele 15 zile de transparență, Consiliul Județean Olt a votat astăzi noul buget pe anul 2021. Deși banii sunt puțini, consilierii județeni au încercat să echilibreze bugetele fiecărei administrații locale în parte și să asigure finanțarea necesară pentru spitalele din județ și pentru Direcția pentru Protecția Copilului Olt.


 

 

Consiliul Județean Olt a aprobat astăzi bugetul mult așteptat de primari. Potrivit președintelui Marius Oprescu, s-a încercat o împărțire corectă a sumelor de bani, astfel încât administrațiile locale să își poată continua investițiile începute.
Pe lângă aceste redistribuiri de bani, Consiliul Județean Olt a alocat o mare parte din bugetul rămas către spitalele din județ, dar și pentru asigurarea funcționării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.
După această ședință, primăriile din județul Olt au 45 de zile la dispoziție pentru a-și aproba propriile bugete locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024