Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Câinii vagabonzi din Caracal, aduși la Slatina
02.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 283

Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Slatina își va extinde activitatea și în celelalte localități din județ. Prima localitate care și-a anunțat intenția de colaborare, în vederea capturării animalelor fără stăpân, este municipiul Caracal.


 Majoritatea administrațiilor locale din județul Olt se confruntă cu problema câinilor vagabonzi și nu dispun un serviciu de capturare patrupedelor fără stăpân. Așa se face că primăriile au făcut mai multe solicitări către Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Slatina pentru a cere ajutor.
Prima localitate care va încheia un astfel de contract de colaborare este municipiul Caracal. Potrivit reprezentanților Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, activitatea de capturare a animalelor de pe străzi va începe de săptămâna viitoare.
La nivelul județului Olt există doar două adăposturi de câini: cel din Slatina, înființat în anul 2014 și cel de la Scornicești, amenajat în luna iulie a anului trecut.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024