Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac angajări la centrele de vaccinare
05.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 594

Medicii și asistenții care se ocupă în acest moment de campania de imunizare a populației se vor întoarce la cabinetele școlare. Pentru a asigura continuitatea, Primăria Municipiului Slatina caută acum personal medical pentru centrele de vaccinare împotriva virusului SARS COV-2.


Începerea școlii și campania de vaccinare anti COVID-19. La prima vedere, două subiecte total diferite. Singurul lucru comun al celor două evenimente este simplu: personalul medical școlar. Pentru a asigura o bună funcționare a campaniei de imunizare, medicii și asistenții școlari din Slatina lucrează în acest moment în centrul de vaccinare de la fostul Colegiu Agricol „Carol I”. Începând cu 8 februarie, situația se va schimba. Întreg personalul medical școlar se va întoarce la activitatea de bază. Din acest motiv, Primăria Slatina va organiza o sesiune de interviuri pentru selecția persoanelor care vor să lucreze în centrele de vaccinare din municipiu.
„Primăria municipiului Slatina, organizează marți, 09.02.2021, ora 14:00, la sediul din strada Mihail Kogălniceanu, interviu pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID-19, respectiv medici, asistenți medicali, care își exercită profesia în condițiile legii, precum și registratori medicali.” , se arată în comunicatul de presă al Primăriei Municipiului Slatina.


Înscrierea la această etapă este simplă. Doritorii trebuie să aducă la sediul Primăriei o cerere pentru intrarea în relație contractuală cu administrația locală în vederea realizării activității de vaccinare împotriva COVID-19. Mai este nevoie de documente care atestă înscrierea în una din categoriile de personal necesar: medic, asistent medical, registrator medical. Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până marți, 9 februarie 2021, ora 09:00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE