Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sistem video performant în Parcul Tineretului
16.12.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 21272

Mai multă siguranță pentru vizitatori și pentru cei care vor să facă mișcare ori să se relaxeze în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Sistemul video care supraveghează zona înregistrează orice incident și ajută la prinderea răufăcătorilor. Slătinenii spun că se simt mult mai în siguranță datorită acestor camere video.


Parcul Tineretului din municipiul Slatina este una dintre cele mai supravegheate zone din oraș. Din loc în loc, aici sunt montate camere video de supraveghere care înregistrează non-stop orice mișcare. Imaginile sunt urmărite, pas cu pas, în dispeceratul Poliției Locale Slatina.
Deși forțele de ordine sunt prezente în zonă, slătinenii spun că se simt și mai în siguranță datorită camerelor de supraveghere.
Parcul Tineretului este cel mai mare și mai modern loc de agrement din Slatina, devenind punctul principal de atracție al orașului. În fiecare zi, sute de slătineni se plimbă pe aleile parcului, profitând din plin de toate facilitățile acestuia. Locul a devenit atât de popular, încât este vizitat și de oameni din afara județului. Parcul se întinde pe o suprafață de mai bine de trei hectare, dispune de spații de relaxare și de distracție pentru toate vârstele, are teren de sport, dar și o pistă pentru alergat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024