Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții și echipă de fotbal la Coteana
30.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3298

Imediat după preluarea mandatului, primarul comunei Coteana a dat startul mai multor proiecte de dezvoltare. Este vorba de noi investiții de asfaltare, dar și de readucerea în prim-plan a spiritului fotbalistic al comunei. Asta înseamnă că din sezonul următor, comuna Coteana va avea din nou o echipă de fotbal.


Satele din județul Olt au nevoie de proiecte constante de dezvoltare, astfel încât locuitorii din mediul rural să aibă parte de condiții cât mai bune de trai. Principalul obiectiv al atragerii de investitori este infrastructura, iar primarii își creionează an de an noi axe rutiere care au nevoie de asfaltare. Acest lucru se întâmplă și la Coteana, acolo unde noul primar, Ionuț Dima, are în plan modernizarea mai multor străzi care nu au fost niciodată asfaltate.

Pe lângă aceste investiții, edilul comunei vrea să le ofere locuitorilor noi oportunități de petrecere a timpului liber. Unul din proiectele de suflet ale noului primar este reînființarea echipei de fotbal și crearea unei baze sportive la standarde europene.
Cu aceste proiecte de investiție, primarul comunei vrea să ofere cât mai multe facilități și condiții tinerilor, astfel încât, tendința de migrare către oraș să fie cât mai mică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE