Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani puțini de la Guvern, pentru județul Olt
09.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 984

Astăzi a avut loc ultima ședință extraordinară a Consiliului Județean Olt, înainte de învestirea noii componențe. Subiectul principal al evenimentului a fost ultima rectificare bugetară din acest an. Guvernul României a acordat, încă o dată, o sumă infimă județului Olt.


Ultima ședință extraordinară a Consiliului Județean Olt, în vechea componență, a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte importante. Punctul cel mai sensibil al întâlnirii a fost rectificarea bugetară. Și de
această dată, Guvernul României a alocat județului Olt o sumă mică de bani, care nu face altceva decât să accentueze problemele financiare deja existente.
Potrivit președintelui Consiliului Județean, Marius Oprescu, în această lună a avut loc și o rectificare a bugetului județean. Consilierii județeni au hotărât să redirecționeze anumite sume de bani, astfel încât să finalizeze proiectele deja începute.
Nu se știe dacă până la finalul acestui an va mai exista o rectificare bugetară din partea Guvernului. Asta înseamnă că autoritățile locale și județene sunt obligate să își gestioneze bugetele, astfel încât, să poată încheia anul financiar pe plus.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE