Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, în aceeași formulă câștigătoare
07.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1090

Primarul Slatinei, Emil Moț și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, au organizat astăzi o conferință de presă în aer liber. După validarea oficială a voturilor pentru Alegerile Locale din acest an, edilul Slatinei a dezvăluit echipa cu care va lucra în următorii patru ani de mandat, dar și viitoarele proiecte de dezvoltare a orașului.


Dealul Grădiște a fost astăzi locul de desfășurare a primei conferințe de presă de după validarea oficială a rezultatelor la alegeri. Edilul Slatinei, Emil Moț, a prezentat procentul final obținut în urma scrutinului de pe 27 septembrie și a mulțumit încă odată slătinenilor pentru votul lor și pentru încrederea pe care i-au acordat-o.
După depunerea jurământului și a învestirii noului Consiliu Local, trebuie aleși viitorii viceprimari ai Slatinei. Emil Moț a declarat că va merge cu aceeași echipă valoroasă cu care a lucrat și în mandatul precedent.
În ceea ce privește proiectele de dezvoltare a Slatinei, edilul Emil Moț a precizat că în cel mai scurt timp posibil se va da startul mai multor proiecte pe fonduri europene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE