Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Wi-Fi gratuit în Slatina
18.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3398

Slătinenii, dar și toți cei care vor vizita orașul nostru, se vor putea conecta gratuit la internet, din orice zonă s-ar afla. Primăria Slatina a accesat un program european prin care vor fi instalate 21 de puncte de acces wireless, cu internet, în diferite locații ale municipiului.


Slatina este în continuă dezvoltare. Sunt accesate proiecte pe fonduri europene menite să ofere locuitorilor o viață de calitate, dar și acces la facilitățile oferite de tehnologie. În 2017, Comisia Europeană a lansat programului WiFi4EU, iar la acel moment, Slatina a fost singurul municipiu din țară care a aplicat pentru această ofertă tehnologică, iar în curând va avea internet gratuit. Despre acest proiect a vorbit administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru în Emisiunea „Perfectul simplu” de la Olt Tv.


Astfel, atât slătinenii, cât și persoanele care vizitează orașul nostru își vor putea conecta telefonul gratuit la internet, prin Wi-Fi. Ideea este pe placul tinerilor, care, recunosc ei, sunt dependenți de tehnologie.
Nu doar tinerii sunt conectați cu lumea virtuală. Slătinenii de toate vârstele folosesc zilnic diferite aplicații mobile și sunt încântați că de acum pot avea acces nelimitat la internet, chiar și atunci când sunt pe stradă.
Această doamnă spune că zilnic intră pe rețelele de socializare, mai mult pentru a-i vedea pe cei dragi plecați în țară și peste hotare.


Cele 21 de puncte de acces wireless, cu internet, vor fi instalate în 19 spații publice exterioare și 2 interioare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE