Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piste pentru biciclete, cu bani europeni
17.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1374

Una dintre soluțiile pe care Primăria Slatina le are în plan pentru a reduce numărul mare de mașini face referire la crearea unei piste pentru biciclete. De aceeași părere sunt și oamenii, care spun că orașul simte o nevoie uriașă de o infrastructură specială pentru cei care aleg să circule cu bicicleta. Contractul de finanțare pe fonduri europene este deja semnat.


Traficul aglomerat din Slatina, mai ales în timpul orelor de vârf, simte nevoia de o soluție de fluidizare. De aceea, Primăria Municipiului Slatina a semnat un contract pe fonduri europene pentru amenajarea unor piste de biciclete. Slătinenii recunosc și ei că o astfel de investiție este binevenită, mai ales că tot mai mulți oameni aleg să circule cu bicicleta.
Proiectul lansat de Primăria Slatina face parte din strategia de dezvoltare a mobilității urbane, iar pistele pentru biciclete sunt soluții viabile și nepoluante. Amplasarea lor se va face pe carosabil, fără a încurca sau deranja partea pietonală.
Invitat în emisiunea „Perfectul Simplu” de la OLT Tv, administratorul public al Slatinei a prezentat arterele pe care urmează să fie amenajate pistele de biciclete.

Pe lângă amenajarea acestor piste, Primăria Slatina va amplasa mai multe terminale inteligente de închiriere a bicicletelor, dar și 5 stații de predare și de preluare a acestora. De asemenea, se vor achiziționa peste 100 de biciclete și triciclete smart.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE