Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Cabinet stomatologic la Școala nr.1
15.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 279

Direcția de Asistență Socială, prin intermediul Primăriei Slatina, continuă să investească în modernizarea unităților de învățământ. Școala Gimnazială nr. 1 din Slatina va beneficia de un cabinet stomatologic echipat cu aparatură de ultimă generație. Elevii vor avea parte pentru prima oară de tratamente stomatologice gratuite la ei în școală.


Primăria Municipiului Slatina investește constant în segmentul de educație. Directorul Direcției de Asistență Socială Slatina, Nora Popescu, a spus în emisiunea ,,Perfectul Simplu" de la OLT Tv, că la Școala Gimnazială nr.1 din Slatina va fi amenajat un cabinet stomatologic pentru copii.
Conducerea unității de învățământ se bucură de faptul că elevii vor avea parte, în sfârșit, de servicii medicale stomatologice gratuite. Momentan, se așteaptă obținerea avizelor de funcționare, iar în cel mai scurt timp posibil, va fi dat în folosință.
Aceasta nu este singura investiție a Primăriei Slatina la Școala Gimnazială nr.1. Corpul principal a fost reabilitat și modernizat complet, iar clasele au fost dotate cu mobilier nou și aparatură modernă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020