Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina: Măști și dezinfectanți pentru elevi și profesori
31.08.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1508

Toți elevii și dascălii din Slatina vor primi, gratuit, măști și dezinfectanți, anunță primarul municipiului, Emil Moț. Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință ordinară, rectificarea bugetului pe anul 2020, astfel încât, la începerea noului an școlar, să fie posibilă acordarea de materiale de protecție în toate unitățile de învățământ din Slatina.


Primăria Slatina se pregătește să deschidă școlile din municipiu, în cele mai sigure condiții. Sănătatea elevilor și a cadrelor didactice este extrem de importantă, iar măsurile de protecție sunt esențiale pentru desfășurarea în siguranță a actului educațional. Astfel, administrația locală a decis să realizeze o rectificare bugetară care să permită achiziționarea de măști și dezinfectanți pentru toți elevii și profesorii din municipiu.
Peste 16.000 de elevi și 1.121 de cadre didactice din Slatina vor beneficia de materiale de protecție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021