Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina: Măști și dezinfectanți pentru elevi și profesori
31.08.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1263

Toți elevii și dascălii din Slatina vor primi, gratuit, măști și dezinfectanți, anunță primarul municipiului, Emil Moț. Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință ordinară, rectificarea bugetului pe anul 2020, astfel încât, la începerea noului an școlar, să fie posibilă acordarea de materiale de protecție în toate unitățile de învățământ din Slatina.


Primăria Slatina se pregătește să deschidă școlile din municipiu, în cele mai sigure condiții. Sănătatea elevilor și a cadrelor didactice este extrem de importantă, iar măsurile de protecție sunt esențiale pentru desfășurarea în siguranță a actului educațional. Astfel, administrația locală a decis să realizeze o rectificare bugetară care să permită achiziționarea de măști și dezinfectanți pentru toți elevii și profesorii din municipiu.
Peste 16.000 de elevi și 1.121 de cadre didactice din Slatina vor beneficia de materiale de protecție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020