Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Decor nou și modern în Parcul „Eugen Ionescu”
21.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 576

Primăria Municipiului Slatina a dat startul lucrărilor de reabilitare a Parcului „Eugen Ionescu”. Va fi refăcut întregul sistem de irigații, pavajul va fi schimbat, iar mobilierul urban existent va fi înlocuit cu unul modern. Slătinenii de toate vârstele care obișnuiesc să se relaxeze în acest parc sunt bucuroși și mulțumiți de faptul că toată această zonă va avea, în curând, un nou aspect.


Parcul „Eugen Ionescu”, situat în partea de jos a orașului, își va primi vizitatorii într-un cadru nou. Primăria Slatina, prin intermediul firmei de spații verzi a orașului, execută lucrări ample de reabilitare a zonei. Potrivit reprezentantului societății „Dezvoltare Urbană Slatina”, proiectul prevede refacerea și extinderea sistemului de irigații, înlocuirea pavajului existent din piatră cubică cu unul nou și mai sigur pentru copii și schimbarea întregului mobilier urban.
Utilajele și muncitorii vor acționa pe porțiuni, astfel încât să nu restricționeze întreg accesul slătinenilor în parc.
Parcul este o zonă perfectă de promenadă pentru foarte mulți slătineni. Fie că vin pentru a se bucura de liniștea și aerul proaspăt din zonă, fie că vin cu copiii la joacă, oamenii spun că zona necesita o schimbare și laudă această acțiune a municipalității.
Lucrările de reabilitare a Parcului „Eugen Ionescu” au început în această săptămână, iar termenul de execuție este de aproximativ o lună și jumătate. Astfel, în septembrie, slătinenii se vor putea plimba într-un parc nou, modern.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE