Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Drumuri județene, pe listă pentru modernizare
16.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4311

Consiliul Județean va investi și anul acesta în infrastructura rutieră. Cu bani din bugetul propriu, dar și cu ajutorul fondurilor europene, vor fi deschise mai multe șantiere de modernizare a infrastructurii rutiere. Două tronsoane cu o lungime de peste 100 de kilometri vor asigura un acces rapid pe șosele, de la nordul la sudul județului.


Cu bugetul aprobat, Consiliul Județean a stabilit și prioritățile în materie de infrastructură rutieră. Sunt trei drumuri județene care vor fi reabilitate în totalitate din fonduri proprii, proiectele fiind aprobate încă de anul trecut.
Un ajutor important pentru modernizarea infrastructurii rutiere o reprezintă fondurile europene. Consiliul Județean a semnat contractele de finanțare pentru două astfel de proiecte. Primul vizează refacerea totală a carosabilului pe tronsonul dintre Verguleasa- Slatina-Dăneasa, lucrările fiind deja scoase la licitație. Celălalt se referă la porțiunea cuprinsă între Stoenești și Giuvărăști, pentru care se pregătește licitația.
Anul acesta, Consiliul Județean Olt a primit un buget mult subdimensionat, din partea Guvernului. De aceea, nu vor fi fonduri pentru începerea altor lucrări de infrastructură, în condițiile în care o bună parte din bani vor merge către asistența socială.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024