Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL, încă un vot împotriva mall-ului din Slatina
20.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1499

Consilierii locali liberali au votat din nou în ședința de îndată de astăzi, împotriva proiectului de construcție a mall-ului, la Slatina. Este a doua oară când reprezentanții PNL încearcă să blocheze această investiție care înseamnă locuri de muncă, bani la bugetul local și, mai ales un loc modern în care slătinenii își vor petrece timpul liber.


În timp ce slătinenii așteaptă cu nerăbdare construcția mall-ului pe terenul fostei unități militare din Slatina, aleșii PNL au dar încă un vot împotriva acestei construcții. Ei s-au opus, astăzi, într-o ședință de îndată a consiliului local, proiectului care prevede actualizare documentației în vederea concesionării terenului de 62.000 de metri pătrați. Și anul trecut ei au votat împotriva mall-ului și au spus că centrul comercial ar trebui construit la marginea orașului. Între timp, reprezentanții Primăriei Slatina au explicat că nu există nici un alt teren deținut de municipalitate, care s-ar preta pentru o astfel de investiție. Cu toate acestea, liberalii continuă să voteze împotriva unui proiect atât de important pentru Slatina. Construcția centrului comercial va aduce sume importante la bugetul local, atât din concesionarea terenului cât și din plata ulterioară a impozitelor. În plus, vor fi create 1.500 de locuri de muncă și va fi construită o parcare generoasă, pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, care va deservi întreaga zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024