Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reabilitarea Cinema Victoria, în instanță
17.11.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 282

Nemulțumiți de calitatea lucrărilor executate de firma care a reabilitat fostul Cinema Victoria, reprezentanții Primăriei Slatina au dat în judecată constructorul. Un expert a stabilit un prejudiciu de peste 120.000 de lei cauzat de fisurarea plafonului în perioada de garanție, iar autoritățile vor să recupereze banii de la firma care a câștigat contractul.


Atelierul intercultural Victoria, restaurat recent, începe să se degradeze. Autoritățile sunt în război cu firma care a executat lucrările, pe care a acționat-o în instanță.
Pentru că problemele apărute împiedică buna desfășurare a activităților culturale în incinta cinematografului, autoritățile au decis să plătească din bugetul local reparațiile, în primă fază. Apoi, constructorul din Bacău va fi nevoit să achite contravaloarea reparațiilor.
După finalizarea acestor lucrări de intervenție, va fi pusă în funcțiune și instalația de încălzire a clădirii. Furnizorul de electricitate a instalat echipamentele necesare pentru a asigura funcționarea sistemului de climatizare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024