Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alegeri mai bine organizate în Olt
04.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 245

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a dispus o serie de măsuri pentru buna organizare și desfășurare a procesului electoral pentru alegerea Președintelui României. Sediul BEJ se va muta într-o nouă clădire mai spațioasă, care să permită eficientizarea procesului de predare a preceselor verbale, după închiderea urnelor.


Alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi. Primul tur de scrutin va avea loc duminică, pe 10 noiembrie, iar Instituția Prefectului județului Olt a luat deja o serie de măsuri pentru eficientizarea procesului de organizare și desfășurare a alegerilor.
O altă schimbare importantă face referire la locația Biroului Electoral Județean Olt, care se va muta în casă nouă, în clădirea fostului Colegiu Agricol ,,Carol I”. În noaptea predării buletinelor de vot, președinții, locțiitorii și reprezentanții secțiilor de votare vor beneficia de condiții mai bune de așteptare.
Președinții secțiilor de vot vor fi ajutați și de către administrațiile locale. Primăriile vor fi deschise pe durata întregului proces electoral și vor asigura spirijin logistic și administrativ.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE