Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă trei sensuri unice în Slatina
09.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 960

Direcția Administrarea Străzilor Slatina și polițiștii locali au decis să schimbe regulile de circulație în mai multe zone din Slatina. Vor fi amenajate sensuri unice acolo unde s-a constatat că două mașini trec greu una pe lângă alta. Schimbările vor fi puse în aplicare în curând, după ce se vor monta indicatoarele și marcajele rutiere corespunzătoare.


Pentru a evita blocajele în trafic pe tronsoane aglomerate sau pe străzi înguste, autoritățile din Slatina, cu aprobarea poliției rutiere, au decis să amenajeze noi sensuri unice. Toate modificările au fost supuse dezbaterii consiliului local, iar în perioada următoare vor fi puse în aplicare.
Șoferii care circulă pe Aleea Muncii, prin spatele CAM-urilor, spun că porțiunea respectivă se blochează frecvent. Când circulă mașini din ambele sensuri, unul dintre șoferi trebuie să aștepte.
Și pe aleea care leagă palatul copiilor de cartierul Eugen Ionescu șoferii spun că se impune un sens unic. Partea carosabilă este prea îngustă pentru două mașini.

Împreună cu cele trei sensuri unice, autoritățile au mai aprobat și alte modificări în trafic. Pe strada Artileriei, se va interzice total oprirea mașinilor, de luni până vineri între orele 8.00 și 18.00. Iar în parcarea de pe strada Toamnei, din apropierea Pieței Zahana, este interzis accesul mașinilor de marfă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE