Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angela Nicolae, primele declarații publice
02.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 612

Noul prefect al județului, Angela Nicolae, a susținut astăzi prima conferință de presă, după numirea sa în funcție care a avut loc ieri. Este prima femeie prefect din istoria județului și a promis că va face tot posibilul să reziste într-o lume a bărbaților. După ce și-a prezentat obiectivele pe care le are în calitate de prefect al județului, Angela Nicolae a vorbit și despre tragedia de la Caracal.


Numită la conducere Prefecturii Olt după ce fostul prefect Silviu Neacșu a fost eliberat din funcție, în urma tragediei de la Caracal, Angela Nicolae a vorbit astăzi pentru prima dată public. Ea a organizat o conferință de presă și a explicat ce își propune să facă în calitate de prefect al județului.
Noul prefect a vorbit și despre tragedia de la Caracal. Le-a cerut oamenilor să lase instituțiile statului să își facă treaba și și-a manifestat încrederea că cei vinovați vor plăti.
Numită la conducerea prefecturii Olt într-un moment în care românii își strigă nemulțumirile față de reacțiile întârziate și greșite ale autorităților în cazul de la Caracal, Angela Nicolae a făcut apel la calm și înțelegere.
Angela Nicolae are o experiență de 17 ani în administrația publică. Și-a început cariera la casa Județeană de pensii, iar din 2010 lucrează la Consiliul Județean, ultima funcție pe care a deținut-o aici, înainte de detașarea la Prefectura Olt, fiind cea de șef al Serviciului Resurse Umane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019