Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angela Nicolae, primele declarații publice
02.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 656

Noul prefect al județului, Angela Nicolae, a susținut astăzi prima conferință de presă, după numirea sa în funcție care a avut loc ieri. Este prima femeie prefect din istoria județului și a promis că va face tot posibilul să reziste într-o lume a bărbaților. După ce și-a prezentat obiectivele pe care le are în calitate de prefect al județului, Angela Nicolae a vorbit și despre tragedia de la Caracal.


Numită la conducere Prefecturii Olt după ce fostul prefect Silviu Neacșu a fost eliberat din funcție, în urma tragediei de la Caracal, Angela Nicolae a vorbit astăzi pentru prima dată public. Ea a organizat o conferință de presă și a explicat ce își propune să facă în calitate de prefect al județului.
Noul prefect a vorbit și despre tragedia de la Caracal. Le-a cerut oamenilor să lase instituțiile statului să își facă treaba și și-a manifestat încrederea că cei vinovați vor plăti.
Numită la conducerea prefecturii Olt într-un moment în care românii își strigă nemulțumirile față de reacțiile întârziate și greșite ale autorităților în cazul de la Caracal, Angela Nicolae a făcut apel la calm și înțelegere.
Angela Nicolae are o experiență de 17 ani în administrația publică. Și-a început cariera la casa Județeană de pensii, iar din 2010 lucrează la Consiliul Județean, ultima funcție pe care a deținut-o aici, înainte de detașarea la Prefectura Olt, fiind cea de șef al Serviciului Resurse Umane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE