Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Așteaptă cu nerăbdare deschiderea McDonald’s
01.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1279

Lucrările de construcție a restaurantului McDonald’s, din Slatina sunt aproape de final. S-a instalat locul de joacă, iar clădirea principală a căpătat deja designul specific McDonald’s. Slătinenii care trec prin zonă privesc bucuroși noul local, iar cei mai curioși îi întreabă pe constructori când se deschide.


Mai multe firme lucrează zi de zi să termine construcția restaurantului McDonald’s și a spațiilor din jurul lui. Se pavează aleile, se ameanajează parcarea, în timp ce alte echipe sunt mobilizate să termine clădirea principală. Slătinenii, fie că locuiesc în zonă, fie că sunt în trecere, se opresc să vadă stadiul lucrărilor. Cei mici sunt nerăbdători, iar doi baieței au mers chiar să întrebe un muncitor cât mai e până la deschidere.
Două fetițe care locuiesc în București și au venit în Slatina la bunici sunt bucuroase că vor încă un loc în care să ăși petreacă timpul și să guste mâncărurile preferate de la McDonald’s.
Localul din Slatina va fi unul de mari dimensiuni, cu zonă pentru organizarea de petreceri, o zonă destinată celor care vor să savureze o cafea, dar și șoferilor care vor să primească mâncarea direct la geamul mașinii. Aici vor lucra 70 de persoane, o parte fiind deja trimiși la cursuri și angajați. Localul se av deschide, cel mai probabil, la finalul acestei luni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE