Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: proiecte europene, gata de start
30.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1126

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat ieri unele modificări la două dintre proiectele depuse de Primăria Slatina pentru a obține fonduri europene. Este vorba despre cele care vizează amenajarea pistelor de biciclete și refacerea corpului principal de la Liceul Economic. Ambele contracte de finanțare urmează să fie semnate în toamnă, spun autoritățile.


Amenajarea de piste de biciclete care să traverseze orașul de la Podul Olt și până către zonele industriale este unul dintre proiectele cu fonduri europene pe care Primăria Slatina le implementează în această perioadă. Specialiștii Agenției de Dezvoltare regională, care verifică documentația, au venit la Slatina să se asigure că inițiativa municipalității este viabilă și au stabilit că se impun mici modificări în proiect. În același stadiu, de trimitere a clarificărilor este și modernizarea Liceului Economic P.S. Aurelian.
Pentru refacerea corpului principal de la Liceul Economic, Primăria Slatina va aloca aproximativ 5 milioane de lei, pe lângă finanțarea din fonduri europene pe care o solicită. Imobilul prezintă risc seismic și are nevoie de consolidare.
Aproximativ 1.700 de elevi învață la această instituție de învățământ, în prezent în săli de clasă amenajate în incinta internatului și a clădirii atelierelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE