Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții pentru copiii și tinerii din Bobicești
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1377

Preșcolarii și elevii din satul Leotești al comunei Bobicești vor avea, din toamnă, o grădiniță și o școală noi. Primăria a solicitat fonduri guvernamentale, iar în prezent se lucrează la modernizarea celor două clădiri. Peste 50 de miliarde de lei vechi au fost alocați pentru aceste proiecte, iar edilul spune că investițiile nu se opresc aici.


Investiții mari pentru o comună modern, care să fie atractivă și pentru tineri. Este planul autorităților din comuna Bobicești, care au în derulare mai multe proiecte, pentru a crea condiții bune locuitorilor de aici. După asfaltare și introducerea rețelei de apă și, în mare parte și canalizare, acum se investește în școli și grădinițe. Din toamnă, copiii vor reveni în bănci, în spații noi și moderne.
Investițiile au fost făcute cu fonduri guvernamentale. Cel mai mult a costat introducerea rețelei de canalizare.
Următorul proiect pentru localitate va fi construirea unui cămin cultural. Edilul spune că va face o clădire nouă, cu dotări moderne, pentru tinerii din comună, dar și pentru organizarea de evenimente culturale și artistice.
Autoritățile spun că sunt în căutarea unei surse de finanțare pentru această investiție, o variantă fiind și accesarea de fonduri europene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE