Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Start la asfaltare în cartierul Toamnei
11.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 253

Primăria Slatina a dat astăzi starul lucrărilor de asfaltare contractate prin intermediul acordului cadru. O firmă din Argeș are misiunea ca, în următoarele trei luni, să transforme cartierul Toamnei într-o zonă complet modernizată. Primarul Emil Moț a stat de vorbă cu reprezentantul constructorului și a stabilit detaliile proiectului.


Utilajele au intrat astăzi pe strada Toamnei, una dintre zonele cu cele mai mari probleme de infrastructură rutieră din oraș. Trotuarele, străzile, parcările, toate au nevoie de modernizare. Primarul Emil Moț și reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor Slatina s-au întâlnit cu inginerul care se ocupă de lucrare, pentru a discuta o posibilă scurtare a termenului de execuție.
Dirigintele de șantier a promis că va suplimenta numărul utilajelor și muncitorilor, astfel încât reabilitarea zonei se finalizeze cât mai repede.
Edilul le-a transmis celor care locuiesc în cartierul Toamnei că, deși vor avea de suportat zgomotul, praful și restricțiile în trafic, din toamnă vor avea un cartier complet reabilitat.
Aceasta este primul din cele peste 100 de obiective incluse de municipalitate în acordul cadru pentru a fi asfaltate în următorii ani. Trei constructori vor lucra în paralele în mai multe zone ale orașului, la refacerea străzilor, trotuarelor și parcărilor. Alte două șantiere vor fi deschise în Slatina la sfârșitul lunii iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019