Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Start la asfaltare în cartierul Toamnei
11.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 302

Primăria Slatina a dat astăzi starul lucrărilor de asfaltare contractate prin intermediul acordului cadru. O firmă din Argeș are misiunea ca, în următoarele trei luni, să transforme cartierul Toamnei într-o zonă complet modernizată. Primarul Emil Moț a stat de vorbă cu reprezentantul constructorului și a stabilit detaliile proiectului.


Utilajele au intrat astăzi pe strada Toamnei, una dintre zonele cu cele mai mari probleme de infrastructură rutieră din oraș. Trotuarele, străzile, parcările, toate au nevoie de modernizare. Primarul Emil Moț și reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor Slatina s-au întâlnit cu inginerul care se ocupă de lucrare, pentru a discuta o posibilă scurtare a termenului de execuție.
Dirigintele de șantier a promis că va suplimenta numărul utilajelor și muncitorilor, astfel încât reabilitarea zonei se finalizeze cât mai repede.
Edilul le-a transmis celor care locuiesc în cartierul Toamnei că, deși vor avea de suportat zgomotul, praful și restricțiile în trafic, din toamnă vor avea un cartier complet reabilitat.
Aceasta este primul din cele peste 100 de obiective incluse de municipalitate în acordul cadru pentru a fi asfaltate în următorii ani. Trei constructori vor lucra în paralele în mai multe zone ale orașului, la refacerea străzilor, trotuarelor și parcărilor. Alte două șantiere vor fi deschise în Slatina la sfârșitul lunii iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE