Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări avansate la noul parc și McDonald’s
11.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 980

Constructorul care lucrează la amenajarea parcului de la unitatea militară a accelerat ritmul lucrărilor și își propune să le finalizeze până la sfârșitul lunii august, a anunțat astăzi municipalitatea. Tot atunci se deschide și restaurantul McDonald’s din parc.


Finalul lunii august este termenul pe care Primăria Slatina l-a anunțat astăzi pentru tăierea panglicii la noul parc. Firma care face lucrările de amenajare lucrează în ritm susținut, cu mulți muncitori și utilaje performante, astfel încât slătinenii să se poată bucura de cât mai repede de complexul de agrement. La fel și muncitorii care construiesc restaurantul McDonald’s.
Dacă va fi o tomană blândă, locuitorii orașului se vor bucura din plin de toate facilitățile oferite de noul parc. Sunt locuri de joacă generoase, aparate de fitness, un teren de sport multifuncțional cu tribune, pistă pentru alergare din tartan, dar și alei umbrite și spații acoperite cu gazon pe care se poate face picnic. Cunoscutul restaurant McDonald’s, cu terasă, loc de joacă și McDrive va fi, de asemenea, un punct de atracție pentru slătineni.

Noul parc va dispune și de un sistem de iluminat inteligent, care prevede inclusiv jocuri de lumini pe alei, dar și de un sistem de supraveghere video.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019