Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, cu buget insuficient
12.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 272

Problemele financiare pe care le întâmpină toate municipiile din județ se regăsesc și la Primăria Slatina. Din cauza bugetului prea mic alocat de Guvern anul acesta, municipalitatea va reduce cheltuielile pentru anumite capitole.


Mai mulți primari de municipii din țară se plâng că au primit prea puțini bani de la Guvern și nu vor avea cu ce să acopere cheltuielile de funcționare. Reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România au anunțat chiar că vor merge la Guvern, pentru a se întâlni cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să găsească soluţii pentru ieşirea din riscul de faliment al administraţiei publice locale. Și la Slatina bugetul alocat pentru acest an este mult mai mic decât estimările municipalității. Primarul Emil Moț a anunțat încă de la aprobarea bugetului că sumele alocate municipiul reședință de județ nu sunt suficiente pentru buna funcționare a administrației locale.
Salubritatea, spațiile verzi, sportul și cultura sunt principalele capitole afectate.
Edilul a precizat că, deocamdată, nu sunt probleme legate de plata salariilor angajaților din administrația locală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019