Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a deschis șantierul drumului expres
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 764

Șantierul drumului expres Craiova-Slatina- Pitești a fost deschis astăzi, în prezenta ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a consilierului Lia Olguța Vasilescu și a lui Liviu Dragnea. Autoritățile au spus că centurile ocolitoare ale Slatinei și Balșului vor fi gata până la sfârșitul anului.


Ministerul Transporturilor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și constructorii tronsoanelor 1 și 2 ale Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești au deschis astăzi șantierul șoselei de mare viteză. Primii 27 de kilometri, care includ și centurile ocolitoare ale Slatinei și Balșului se vor finaliza anul acesta, potrivit estimărilor constructorilor.
Reprezentanții Companiei de drumuri spun că, de mâine, utilajele vor continua să lucreze în zonă, constructorul tronsonului din Olt al șoselei fiind o firmă serioasă, care poate finaliza această lucrare în termenul asumat.

Tronsonul 2 al drumului expres, care traversează județul Olt, are o lungime de 40 de km, lucrările fiind executate de asocierea de firme SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019