Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fac loc centurii ocolitoare a Slatinei
21.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1710

Primăria Slatina, cu ajutorul parlamentarilor de Olt, eliberează terenul pentru construcția drumului de legătură dintre zonele industriale ale orașului. O parte din suprafața traversată de șosea este în proprietatea statului și e nevoie de o inițiativă legislativă pentru preluarea ei. În paralel, municipalitatea pregătește licitația pentru deschiderea șantierului.


Autoritățile din Slatina și parlamentarii județului lucrează împreună la un mare proiect de infrastructură. O șosea de 6 kilometri, care pornește de la ieșirea din Slatina, de lângă uzina Alro și ajunge, traversând drumul dinspre Recea, în zona fabricii de anvelope de pe strada Drăgănești. Primăria Slatina a realizat documentația premergătoare pentru această lucrare, iar în prezent pregătește licitația în vederea desemnării proiectantului și constructorului.
Centura ocolitoare trece peste o parte din terenul Hergheliei Slatina, iar pentru a prelua suprafața respectivă, e nevoie de o lege în acest sens. Primele etape au fost deja parcurse.
În același proiect vor fi amenajate și 3 parcări pentru camioane, astfel încât străzile Cireașov, Artileriei și Drăgănești să fie eliberate de mașinile de mare tonaj care restricționează traficul. Noua șosea de centură va fi legată și de Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, care trece prin apropiere de comuna Milcov. Investiția este estimată la 72 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019