Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii medicale de calitate la Bobicești
15.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 153

Locuitorii comunei Bobicești vor beneficia de servicii medicale de calitate. Autoritățile locale au inaugurat un centru de sănătate modern, care cuprinde și cabinet stomatologic și un centru de permanență. Toate funcționează într-o clădire reabilitată total și dotată la standarde europene. Valoare totală a investiției realizate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2, se ridică la aproximativ 700.000 de lei.


Un proiect important implementat de autoritățile locale din Bobicești a fost finalizat cu succes. Vechiul dispensar comunal are o nouă înfățișare. Cu ajutorul fondurilor de la Guvern, clădirea a fost extinsă și modernizată, iar în cadrul acestui centru vor funcționa de acum un cabinet stomatologic și un centru de permanență.
S-au făcut investiții importante atât în cabinetul medical, cât și în noul centru de permanență, astfel ca pacienții din comună, cât și din împrejurimi să-și poată rezolva problemele medicale aici.
La inaugurare au participat reprezentați ai administrației județene, care au vorbit despre investițiile importante realizate în Olt, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.
Locuitorii din comună sunt mulțumiți că de acum pot să primească servicii medicale chiar la ei în localitate, fără să fie nevoiți să meargă la spitalele din Balș și Slatina.
Serviciile medicale de aici sunt asigurate de șase medici de familie, împreună cu șase asistenți medicali.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE