Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Espalanda, refăcută complet din vară
15.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2796

Lucrările de reamenajare a esplanadei din Slatina vor începe, cel mai probabil, în luna august. Licitația pentru desemnarea constructorului s-a încheiat, iar autoritățile spun că nu vor exista blocaje până la startul lucrărilor. Imediat ce se va finaliza parcul de la unitatea militară, se va deschide șantierul.


Proiectul prin care Primăria Slatina va reface complet esplanada orașului e gata de start. A fost depusă o ofertă din partea unei firme care vrea să realizeze această lucrare, așa că, de acum în acolo, procedurile de atribuire se simplifică și vor dura mai puțin.
Va fi o reamenajare totală a spațiului de promenadă. Noul proiect prevede desființarea fântânii arteziene și a zonei cu trepte. Noua esplanadă va fi unită cu actualul expo-parc, iar slătinenii se vor putea bucura de această oaza verde fără să mai urce sau să mai coboare scări. Aleile au pavaje noi, din materiale rezistente și vor fi străjuite de fântâni arteziene de dimensiuni mai mici. Municipalitatea a decis să deschidă șantierul imediat după finalizarea lucrărilor la noul parc, amenajat în prezent pe terenul fostei unități militare.
Edilul Emil Moț a mai precizat că, din ultimele discuții pe care le-a purtat cu firma care face parcul de la unitatea militară, totul va fi gata la finalul lunii iulie sau cel mai târziu în luna august a acestui an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE