Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: reabilitare până la ultimul bloc
13.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1147

58 de blocuri din Slatina intră în reabilitare anul acesta. Între timp, autoritățile pregătesc documentația pentru anveloparea ultimelor 248 de blocuri din oraș. Slătinenii trebuie să știe însă că vor intra în reabilitare numai blocurile înscrise într-o asociație de proprietari. Pentru a veni în întâmpinarea celor care nu respectă această condiție impusă de lege, municipalitatea a găsit o soluție.


Cu 103 blocuri reabilitate în ultimii trei ani, Primăria Slatina are, pe lista de priorități, continuarea acestor investiții până la anveloparea tuturor blocurilor din oraș. În curând, va fi desemnat constructorul care să izoleze termic alte 58 de imobile.
În afară de acestea, ar mai fi încă 248 de blocuri nereabilitate în oraș. Primăria Slatina vrea să le anvelopeze pe toate și a făcut primele demersuri în acest sens. Direcția Administrarea Patrimoniului le-a identificat și acum ia legătura cu asociațiile de proprietari pentru realizarea documentelor premergătoare.
Primarul Slatinei, Emil Moț, a explicat că toate blocurile trebuie să fie înscrise într-o asociație de proprietari, pentru a putea fi anvelopate. Autoritățile au discutat acest aspect cu președinții de asociații, care vor accepta să preia imobile doar pentru reabilitare.
Până acum, locatarii mai multor blocuri din Slatina au înțeles că înscrierea în asociație e singura soluție legală pentru a avea blocul izolat termic și au reușit să respecte această condiție. Au libertatea ca după finalizarea programului de anvelopare să se retragă din asociație, fără costuri.
 

reabilitare ultimele blocuri slatina emil moț contract cadru
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE