Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări inteligente cu lift în Slatina
09.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1527

Tot mai aglomerată din cauza numărului mare de mașini, Slatina pare să fi găsit soluția pentru suplimentarea locurilor de parcare. Vor să amenajeze parcări modulare inteligente, cu lifturi. Prima dintre ele ar urma să ajungă în oraș chiar în această toamnă, a anunțat primarul Emil Moț.


Găsirea unui loc de parcare este o mare problemă, în tot mai multe cartiere ale Slatinei. Pe străduțele înghesuite dintre blocuri nu există spațiu pentru amenajare de locuri noi, iar distrugerea spațiilor verzi pentru construcția de parcări betonate nu e cea mai bună soluție. Autoritățile vor încerca o altă variantă, pentru a economisi spațiu și pentru a oferi mai multe locuri pentru mașinile slătinenilor. Parcări verticale, cu lifturi.
Astfel de parcări sunt folosite cu succes în marile orașe europene. Și în Slatina, conceptul se va extinde dacă locuitorii orașului îl vor aprecia.
Autoritățile din Slatina nu au abandonat nici proiectul care prevedea construirea unei parcări etajate pe Aleea Muncii. Studiu de fezabilitate al investiției va fi gata luna aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019