Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mari proiecte, finanțate cu bani europeni
21.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 342

Cu proiecte întocmite riguros, multă muncă și perseverență, Primăria Slatina și Consiliul Județean reușesc să acceseze noi fonduri europene. Fie că vorbim despre bani ce vor fi investiție în modernizarea unor clădiri sau în construcția unor unități de învățământ, fie despre reabilitarea unor străzi, toate sunt în implementare.


Departamentele care întocmesc proiecte cu fonduri europene din Primăria Slatina și Consiliul Județean lucrează în continuu. Ambele instituții au înțeles că banii europeni au un rol decisiv în dezvoltarea comunităților, așa că profita la maximum de ei. De la investițiile în refacerea drumurilor județene și până la construirea sau modernizarea unor clădiri publice, fiecare milion de ei primit prin aceste proiecte a contat. La Slatina, autoritățile vor să reabiliteze străzi, să construiască o creșă și o grădiniță și si repare un liceu, prin Programul Operațional Regional.
Și Consiliul Județean a depus proiecte pentru reabilitarea termică a șapte clădiri publice, tot din bani europeni. Pentru trei dintre ele, au fost semnate deja contractele de finanțare.
Zilele trecute, atât Consiliul Județean cât și Primăria Slatina au semnat contracte de finanțare pentru două investiții importante: modernizarea DJ 642, cu valoare de aproape 82 de milioane de lei și modernizarea completă a sistemului de iluminat din Slatina, cu o valoare de aproximativ 23 de milioane de lei. Pentru ambele proiecte, 98% din sumă vine din fonduri europene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE