Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Soluții pentru fluidizarea traficului din Slatina
19.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1139

Primăria Slatina caută soluții pentru fluidizarea traficului din oraș. Autoritățile au realizat mai multe proiecte pe fonduri europene, prin care vor să achiziționeze autobuze și biciclete electrice, dar și stații inteligente, cu încărcare rapidă. Cu aceste investiții finalizate, mulți cetățeni vor renunța la mașini.


Slatina ar putea fi traversată mai ușor cu autobuzul sau cu bicicleta, dacă ar exista mijloace de transport în comun rapide și eficiente, dar și piste pentru biciclete. Pentru a convinge cât mai mulți slătineni să lase acasă mașinile și să apeleze la aceste soluții ecologice, autoritățile au gândit mai multe proiecte pentru care solicită fonduri europene.
Atât pistele de biciclete cât și traseele autobuzelor au fost proiectate să traverseze orașul, din partea de jos a orașului și până către cele două zone industriale din Slatina. Astfel, o parte din cei care merg acum cu mașina la serviciu ar putea circula mai rapid, în viitorul apropiat, cu autobuzul sau cu o bicicletă electrică.
Primăria Slatina a depus, la Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, 12 proiecte prin care solicită fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. Primul dintre acestea, cel de modernizarea totală a sistemului de iluminat stradal, a fost semnat ieri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019