Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: videoconferință cu ministrul Carmen Dan
19.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 104

Prefectul de Olt, Silviu Neacșu, împreună cu șefii structurilor din cadrul Ministerul Afacerilor Interne de la nivelul județului, au participat, astăzi, la o videoconferință susținută de ministrul Carmen Dan. A fost prezentat planul de măsuri pe care șefii Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară le vor lua, în această perioadă, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice în minivacanța de Paște și 1 Mai. Sute de angajați ai MAI vor fi în stradă în aceste zile.


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a organizat, astăzi, o videoconferință de presă cu toți prefecții județelor și șefii structurilor din cadrul MAI. La sediul Prefecturii Olt au fost prezenți: prefectul Silviu Neacșu și șefii Poliției, Jandarmeriei, Inspectoraului pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră și ai celorlalte servicii din cadrul MAI. După ce a prezentat evaluarea activitățiii pe anul 2018 și prioritățile pentru 2019, ministrul Carmen Dan a vorbit despre măsurile care vor fi luate în perioada Sărbătorilor de Paște, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. La nivelul județului Olt, reprezentanții MAI spun că sunt pregătiți și vor încerca să prevină orice fel de eveniment nedorit.
În Olt, peste 1.000 de polițiști, jandarmi și pompieri vor fi în stradă în perioada Sărbătorilor. Vor acționa preventiv pentru menținerea ordinii și siguranței publice, în stradă, în zonele aglomerate și acolo unde vor fi organizare petreceri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019