Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentare cu apă și canalizare la Tia Mare
19.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 87

În curând, locuitorii comunei Tia Mare vor beneficia de apă potabilă curentă și canalizare. Autoritățile locale au reușit să obțină fonduri importante pentru realizarea acestor proiecte extrem de utile. Lucrările de introducere a sistemului de alimentare cu apă s-au finalizat, iar cel al rețelei de canalizare va fi gata într-un an.


Primii pași spre statutul de comună europeană au fost făcuți de primăria Tia Mare. Satele Doanca, Potlogeni și Tia Mare vor avea apă și canal ca într-un oraș modern, promite edilul Virgil Gulie. Proiectul ce prevede alimentarea cu apă a comunei este unul dintre cele mai importante pentru că în zonă, din cauza nivelului ridicat al pânzei freatice, apa are o calitate îndoielnică. Aproximativ 600.000 de lei este valoarea proiectului finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 1.
Recent s-a semnat și contractul privind realizarea rețelei de canalizare. Această se întinde o lungime de aproximativ 40 de kilometri. Firmele câștigătoare au termen un an de zile să finalizeze lucrările.
O altă investiție aproape finalizată vizează o sala de sport modernă, cu 180 de locuri, iar cel mai probabil peste o lună, elevii din unitățile de învățământ din cele trei sate vor putea să-și desfășoare activitățile sportive aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019