Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentare cu apă și canalizare la Tia Mare
19.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 78

În curând, locuitorii comunei Tia Mare vor beneficia de apă potabilă curentă și canalizare. Autoritățile locale au reușit să obțină fonduri importante pentru realizarea acestor proiecte extrem de utile. Lucrările de introducere a sistemului de alimentare cu apă s-au finalizat, iar cel al rețelei de canalizare va fi gata într-un an.


Primii pași spre statutul de comună europeană au fost făcuți de primăria Tia Mare. Satele Doanca, Potlogeni și Tia Mare vor avea apă și canal ca într-un oraș modern, promite edilul Virgil Gulie. Proiectul ce prevede alimentarea cu apă a comunei este unul dintre cele mai importante pentru că în zonă, din cauza nivelului ridicat al pânzei freatice, apa are o calitate îndoielnică. Aproximativ 600.000 de lei este valoarea proiectului finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 1.
Recent s-a semnat și contractul privind realizarea rețelei de canalizare. Această se întinde o lungime de aproximativ 40 de kilometri. Firmele câștigătoare au termen un an de zile să finalizeze lucrările.
O altă investiție aproape finalizată vizează o sala de sport modernă, cu 180 de locuri, iar cel mai probabil peste o lună, elevii din unitățile de învățământ din cele trei sate vor putea să-și desfășoare activitățile sportive aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE