Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Valea Oltului, drum modernizat cu fonduri europene
18.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 118

Consiliul Județean a semnat astăzi contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 642, Stoenești-Giuvărăști. Tronsonul, cu o lungime de 46 de kilometri, va fi complet reabilitat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Proiectul are o valoare totală de 16 milioane de lei, fiind a doua investiție importantă în infrastructura rutieră realizată în ultimii ani în județ.


Drumul de la Stoenești la Giuvărăști, cunoscut drept „Valea Oltului”, va fi complet modernizat pe fonduri europene. Contractul de finanțare între Consiliul Județean și Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a fost semnat astăzi, la Slatina.
Drumul reprezintă principala șosea de legătură dintre cele nouă localități de pe Valea Oltului și reședința județului, Slatina. Proiectul este unul amplu și nu include doar refacerea carosabilului.
Consiliul Județean Olt a mai depus încă un proiect pentru refacerea unui drum județean, tot în cadrul Programului Operațional Regional, pe Strategia Dunării. Și acesta are mari șanse să primească finanțare, anunță autoritățile.
Cel mai mare proiect care vizează reabilitarea drumurilor derulat de Consiliul Județean, refacerea DJ 564, Dăneasa-Slatina-Verguleasa, a intrat în linie dreaptă. Proiectarea e aproape gata, iar în curând se va organiza licitația pentru demararea lucrărilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019