Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Balș intră în reabilitare capitală
18.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 87

Spitalul orășenesc Balș intră într-un amplu proces de reabilitare. Clădirea va fi dotată cu panouri solare, saloanele vor fi recompartimentate, iar circuitele refăcute. Imobilul a fost construit în anul 1982 și ajunsese într-o stare deplorabilă. Aceasta este practic prima reabilitare totală ce are loc la Spitalul din Balș.


A fost semnat contractul pentru reabilitarea Spitalului orășenesc Balș. Investiția se ridică la trei milioane de lei, întreaga sumă fiind alocată de Primăria Balș. Potrivit conducerii unității medicale, lucrările vor fi unele ample. Clădirea va fi total refăcută, începând de la recompartimentarea saloanelor, până la înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare. Licitația este în curs de desfășurare, iar în această vară ar putea începe lucrările.
Directorul medical al Spitalului din Balș, medicul Grațiela Jidovin spune că este prima reabilitare ce care loc la acest spital, destul de vechi. Periodic au fost făcute lucrări de reparație, însă clădirea necesita o modernizare totală.
Clădirea în care funcționează spitalul din Balș a fost construită în anul 1982, având destinația de cămin pentru nefamiliști. Ulterior a fost atribuită unei fabrici din localitate, iar mai apoi a devenit spital. Odată cu trecerea timpului, imobilul s-a degradat și nu mai corespundea normelor sanitare. După ce va fi refăcut, spitalul va asigura desfășurarea activității medicale în condiții mult mai bune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE