Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe distribuirea tichetelor sociale
18.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 80

Au venit tichetele sociale pentru Paște. Începând de mâine, Primăria Slatina începe campania de distribuire a acestora. Aproape 7.000 de beneficiari vor primi bonurile valorice prin Poștă, în perioadă următoare.


Persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei pe lună vor primi tichetele sociale pentru Paște. Fiecare persoană va găsi în plic câte 10 bonuri, în valoare totală de 100 de lei. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială spun că beneficiarii vor fi căutați la domiciliu de factorul poștal, pentru a primi ajutorul de la stat.
Aproape 7.000 de persoane vor lua bonurile valorice de Paște. Beneficiarii vor putea valorifica tichetele în cadrul a 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista cu magazinele va fi găsită în plic.
Solicitanții rebuie să aibă asupra lor actul de identitate sau procura, în cazul în care reprezintă o altă persoană.
Tichetele sociale se se acordă pentru Sărbătorile de Paște și de Crăciun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019