Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
32 de milioane pentru drumurile județene
11.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1031

Consiliul Județean a alocat 32 de milioane de lei în bugetul de anul acesta pentru reparații la drumuri, dar și pentru a începe lucrări noi de infrastructură rutieră. La Bălteni, va fi amenajată o centură ocolitoare, astfel încât mașinile de gunoi să nu mai treacă prin comună, în drumul lor către haldă.


Pe lângă investițiile masive în modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, Consiliul Județean a alocat sume importante de bani și pentru refacerea infrastructurii rutiere. Fie că vorbim de reparații ale drumurilor județene, fie de consolidări în zonele afectate de alunecările de teren, toate sunt pe lista de investiții pentru anul acesta.
Tot din bugetul Consiliului Județean se vor construi două tronsoane noi de drum. Pentru început, autoritățile au alocat fondurile necesare studiilor de fezabilitate.
În același timp vor continua proiectele pe fonduri europene pentru refacerea drumurilor. Cel mai avansat dintre ele vizează DJ 546 Dăneasa-Verguleasa. În scurt timp vor fi gata lucrările de proiectare, pentru ca apoi să fie scoasă la licitație și execuția.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019