Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina și-a stabilit prioritățile
09.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1157

Cu bugetul aprobat, autoritățile din Slatina pot continua investițiile începute și pot demara altele noi. Refacerea centurii ocolitoare a orașului, modernizarea esplanadei și reabilitarea termică a altor zeci de blocuri sunt prioritățile municipalității pentru anul acesta.


Fără bani suficienți pentru funcționare, dar cu fonduri consistente pentru investiții, Primăria Slatina își poate pune în aplicare planul de modernizare a orașului. Astfel, după aprobarea bugetului, primarul Emil Moț a anunțat care vor fi primele trei proiecte care vor demara în perioada următoare.
Refacerea completă a esplanadei este un al proiect care va începe anul acesta, cel mai probabil în vară, după deschiderea noului parc de la unitatea militară.
Tot în această perioadă, municipalitatea pregătește documentele premergătoare pentru a începe noi lucrări de reabilitare a blocurilor. De data aceasta, pentru a evita birocrația, toate imobilele vor fi incluse într-un acord cadru de reabilitare. Astfel nu se vor mai organiza atât de multe licitații, iar lucrările vor începe mult mai repede.
Anul acesta, Slatina are alocat din partea Guvernului un buget sub așteptările municipalității, pentru partea de funcționare. Investițiile vor continua însă, în bugetul local fiind înregistrat un excedent bugetar consistent din anii anteriori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019